ekibimizkavasvideofoto

Ons team

“Achter elke succesvolle reportage staat een sterke team.”

Om de mooiste shots van uw dag vast te leggen, werken wij al meer dan twintig jaar samen in teamverband. Onze team staat, net zoals de eerste dag, in vuur en vlam met zijn passie in video-en fotografie.

“The right person in the right place at the right time: that’s our golden certification!”

Elke gelegenheid is een unieke belevenis voor ons; juist daarom zetten wij extra de puntjes op i om uw speciale dag onsterfelijk te maken. Of het nu een verlovingsfeest, vrijgezellenavond of huwelijksfeestje is, maakt niet uit. Wij verzorgen al uw opnames in uiterst professionaliteit.

Kavas Video Foto is bovendien ook een erkend lid van de « Nationale Vereniging van Beroepsfotografen ». Hier kunnen enkel beroepsfotografen met een ondernemingsnummer aansluiten. Zo kunt u gerust zijn over onze kwaliteitswaarden.

Sinds 1994 staan we met onze vestiging in Heusden-Zolder elke dag klaar om u te verwelkomen! Meer weten over onze winkel?

Onze aanpak

Stap voor stap naar dé grote dag

Vanaf het moment dat de (huwelijks)datum vast ligt, is het hoog tijd om kennis te maken. U kunt uw plaats bij ons reserveren door even langs te komen of simpelweg met een telefoontje. Wij noteren de nodige gegevens en bespeken met u het pakket dat het meest bij uw geplande concept past. Wij raden u aan om ons een bezoekje te brengen. Zo kunt u dan ook voorbeelden van onze werken zien.

Alles begint met een warme glimlach. Are YOU ready?